KAMPPROGRAM – Det danske fodboldlandshold

KROATIEN

Stadion Maksimir - Zagreb

22. september 2022 Kl. 20:45

DANMARK

DANMARK

Parken - København

25. september 2022 Kl. 20:45

FRANKRIG

TUNESIEN

Stadium Al Rayyan - Education City

22. november 2022 Kl. 14:00

DANMARK

FRANKRIG

Stadium 974 - Doha

26. november 2022 Kl. 17:00

DANMARK

AUSTRALIEN

Al Janoub Stadium - Al Wakrah

30. november 2022 Kl. 16:00

DANMARK


Hvornår skal Danmark spille?

Hvornår skal Danmarks landshold spille? Skal landsholdet spille på ude eller hjemmebane? Hvor kan jeg se landskampen. Bliver kampen sendt på en kanal jeg kan se?

Sådan er der mange spørgsmål der trænger sig på når det er tid til landskamp. Når det danske herrelandshold skal på banen betyder det noget for os allesammen at vide hvordan vi kan følge med. Uanset hvor stor eller hvor lille fan man er af fodbold eller af landsholdet går vi alle sammen op i det.

Kampprogrammet er en lille hjælp til dig så du kan se hvornår der skal spilles, så du kan heppe og være fan af Hele Danmarks Landshold, så du også kan være For Danmark!

For Danmarks kampprogram

Danmark skal møde Frankrig, Tunesien, Kroatien og mange andre lande i fodbold. Dertil er der i år 2022 WM i fodbold i Qatar, hvor Danmark kommer til at spille rigtig mange fodboldkampe

Det betyder ret enkelt at du som fodboldfan, dansker og roligan, har brug for overblik og styr på hvornår der spilles kamp. Det forsøger vi at hjælpe bedst muligt med. Vores oversigt opdateres hele tiden, så når der er præcise datoer og tider for kampe, ligger det her på siden.

Vi glæder os alle over den succes det danske landshold har, og vi glæder os derfor til især at følge Danmarks landshold til WM, men også i Nations League.