JANNIK VESTERGAARD

Jannik Vestergaard

FAKTA
Fulde navn: Jannik Vestergaard
Fødselsdag: 03-08-1992
Fødested: København
Højde: 199 cm
Vægt: 90 kg
Position: Forsvarsspiller
Landskampe: 35
NÅR MAN IKKE SER HAM ER HAN BEDST
Spillede Jannik Vestergaard godt? Et spørgsmål det kan være svært at svare på for det utrænede boldøje. En ting er sikkert, hvis han har spillet dårligt ved alle det, for så har modstanderen scoret. Har modstanderen ikke scoret, så har Jannik Vestergaard spillet en god kamp.

Det gælder for enhver forsvarsspiller at de lykkes når modstanderen ikke får scoret, men den type forsvarsspiller som Jannik er, er typen hvor det er det eneste det handler om. Frem ad banen skal han ikke noget. Være smart og få point for lækkert spil er heller ikke interessant. Hans opgave, hans succeskriterie, er at holde modstanderen i hans område fra at score.

I følge hans kone er han ikke den mest romantiske fodboldspiller på kloden, men en blød side har han dog alligevel på en eller anden måde. Således udtrykte han i sin tid hos Southampton at han gerne ville kunne tale med dyr.

Jannik Vestergaard blev i 2018 den dyreste danske fodboldspiller da han blev solgt til Southampton fra Borussia Mönchengladbach for knap 200 mio. kroner. Senest er han skiftet til Leicester City, og blevet klubkammerat med Kasper Schmeichel.

SENESTE NYT
Loading RSS Feed