ANDREAS CORNELIUS

Andreas Cornelius

FAKTA
Fulde navn: Andreas Evald Cornelius
Fødselsdag: 16-03-1993
Fødested: København
Højde: 192 cm
Vægt: 92 kg
Position: Angriber
Landskampe: 41

Andre

DEN SPILLEGLADE LATE BLOOMER
Man kan se det på smilet og attituden, Cornelius elsker at spille fodbold. Det har ikke altid være nemt at være Andreas Cornelius, næst efter John Faxe Jensen er han nok den danske spiller som har skuffet mest i den engelske Premier League. At det ikke var Cornelius' egen skyld er en anden snak.

Efter en række mere ordinære år i sin karriere, er han nu pludselig det stærkeste indskiftningskort i angrebet for Danmark og nykåret Tyrkisk mester med Trabzonspor. Om det er succeseen der har skabt lysten og glæden ved at spille, eller det er spilleglæden der har ført til resultater må stå hen i det uvisse. Andreas Cornelius er uanset en stærk ambassadør for fodbold, med sit store smil og autentiske ærlige attitude.

En ægte viking med sine 193 cm og 93 kilo, og med markant ekstra styrketræning er Cornelius blevet umulig når han først er inde under mål, hvilken forsvarsspiller skal stoppe ham? En stor, stærk og høj centerforward, med målnæse og tilpas egotrippergen, det er Cornelius når han er bedst, og det er en fest.

SENESTE NYT
Loading RSS Feed